Vuosien aikana on tullut tehtyä useiden yritysten ja yhteisöjen mainontaa ja markkinointia kaikenlaisiin kanaviin sekä monenlaisia verkkopalveluita ja kampanjasivustoja. Tällä sivulla on ensin omia projekteja ja sitten esimerkkejä töistä mainostoimistoissa.

Prisma.fi

Prisman käyttötavaroiden verkkokauppa uudistettiin alkuvuodesta 2023. Olen kirjoittanut kauppaan kymmeniä artikkeleita ja osto-oppaita, SEO-tekstejä sekä kampanjoiden ja tuotekategorioiden nostotekstejä. Aikaisemmin olen ollut mukana copywriterina myös Prisman ja S-Marketin markkinointikampanjoiden tekemisessä yhdessä Make it Simple -mainostoimiston kanssa.

Prisma.fi


Memorijuhlasalit

Memorijuhlasalit on muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin erikoistunut perheyritys Malmin hautausmaan vieressä. Yrityksellä on Memorisalien lisäksi naapurissa Pihlajasalit-niminen salikokonaisuus. Uudistin Memorijuhlasalien nettisivut ja tein sivut Pihjalasaleille keväällä ja kesällä 2023.

Memorijuhlasalit.fi


K-Auto Lisäturva

K-Auto

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin ja myyntiin sekä huolto- ja korjauspalveluihin keskittyvä yritys ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Olen kirjoittanut tekstejä K-Auton uusille sivuille ja ollut mukana palvelupolkujen tekstisuunnittelussa. Yksi esimerkki yksittäisestä sivusta on K-Auto Lisäturvan palvelun esittely.

K-Auto Lisäturva


HUB logistics

Yhteistyössä Mainostoimisto Suhteen kanssa olemme kehittäneet HUB logisticsin verkkopalvelua ja asiakassuhdemarkkinointia. Työhön on kuulunut myös videoiden käsikirjoitusta, blogeja ja artikkeleita sekä mm. logistiikkayrityksen hissipuheen kiteytys.

HUB logistics


Viehe productions

Viehe Productions

Viehe Productions on yhteenliittymä, johon kuuluu valokuvaajia, stylistejä, AD ja vastaava tuottaja. Viehe tekee tuotantoja kaupallisiin tarpeisiin, on sitten kyse yksittäisestä kuvasta, kampanjasta, visuaalisesta konseptoinnista tai liikkuvasta kuvasta. Projektiin kuuluivat nettisivujen tekstit, sparraus ja tiedotusmateriaalin teko.

Viehe Productions


Dei Plus

Dei Plus

Kristillinen radiokanava Radio Dei lanseerasi tammikuussa 2022 monimediapalvelun verkkoon ja mobiilisovellukseen. Dei Plussasta löytyvät radion arkistot, monenlaiset podcastit, yhteistyökumppaneiden sisällöt ja tietysti suorat lähetykset. Palvelun on rakentanut Geniem ja mukana on myös vahvasti Verkkokurssitehdas, Dein oman mainion väen lisäksi. Projektissa muun muassa osallistuin palvelun alkuvaiheen myyntimateriaalien tekemiseen, suunnittelin palvelun rakenteen ja käyttöliittymän toiminnot sekä osallistuin sen nimeämiseen, kehitystyöhön ja lanseerauksen mainonnan suunnitteluun. Radio Deille olen kirjoittanut myös nettiartikkeleita ja osallistunut kanavan strategiatyöhön.

Dei Plus


AirPay Visa

AirPay Digital

AirPay Visa on täysin uudenlainen maksukortti yrityksille. Se tekee kuiteista ilmaa sekä tekemällä ne tarpeettomaksi että pystyttämällä kortin käytön myötä metsää Madagaskariin. Yhteistyöhön on kuulunut mm. nettisivujen tekstejä ja mobiilisovellukset tekstejä, esitteiden suunnittelua, artikkeleita sekä sijoittajaviestintää mm. MarkeKoon kanssa.


HR Plus

HR Plus

HR Plus on espoolainen strategisten muutosprojektien erityisosaaja. Yrityksen ammattitaidon taustalla on laaja-alainen kansainvälinen kokemus johtavista HR-rooleista eri teollisuuden aloilta. Paa on tehnyt HR Plussalle valmiita pdf-esitteitä messuille ja tapahtumiin sekä kohdistettuja suorakirjeitä uusille asiakkaille.

HR Plus


Perheyhtiö Ajalin ja Ralf Ajalin

Vuonna 1977 perustettu Ralf Ajalin muodosti keväällä 2021 konsernin, jonka emoyhtiöksi luotiin Perheyhtiö Ajalin. Yhdessä JCO Digitalin ja asiakkaan kanssa loimme brändi- ja viestintästrategian ilmettä ja nimiä myöten sekä määrittelimme konsernin keskeiset arvot. Samalla rakennettiin emoyhtiön verkkosivut ja kirjoitettiin uudestaan nykyisten sivujen tekstit sekä luotiin markkinoinnin linjaukset ja mm. sosiaalisen median strategia ja toteutus.

Perheyhtiö Ajalin >>


HS-Development

Suhola-yhtiöt

Kotkalainen Suhola-yhtiöt tarjoaa erilaisia asumisen ratkaisuja Kymenlaakson alueella. Yritys tekee myös kiinteistökehitystä ja kiinteistöjen konseptointia. Sitä varten on perustettu HS-Develompent, jonka palvelut, viestit ja toimintatapa lanseerattiin omalla verkkosivustollaan keväällä 2021. Projektiin kuului viestinnän kiteytys ja palvelukonseptien esittely eri kohderyhmille. Samalla olin mukana myös Suhola-yhtiöiden muiden hankkeiden suunnittelutyössä.

Suhola-yhtiöt


Nyblin Studiot

Porilainen valokuvaamo Nyblin uudisti nettisivunta keväällä 2021. Suunnittelin sivuston sisällön ja tekstit. Vuosien aikana on yhdessä tehty myös monenlaisia suorapostituksia ja muuta markkinointimateriaalia.

www.nyblin.net >>


Kiinteistömaailma / Adream-konserni

Kuusi Kiinteistömaailman menestyvää myymälää, 30 rautaista ammattilaista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla: Espoonlahti, Etu-töölö, Iso Omena, Kirkkonummi, Konala ja Raasepori. Adream-konserni on tehnyt kovasti töitä koronasta ja muista haasteista huolimatta ja on ollut ketjun yrityksistä jatkuvasti maan kärkipäässä. PAA tekee yrityksen kanssa erottuvaa some-markkinointia, artikkeleita ja mainontaa. Keväällä 2020 kävin myös kouluttamassa välittäjiä kirjoittamaan entistäkin parempi esittelytekstejä kohteisiin.

Kiinteistömaailma Espoonlahti >>


Agri-Kymi

Lannanlevityskoneita, karhottimia, niittokoneita, perävaunuja ja muita traktorin perään laitettavia koneita. Agri-Kymi tuo maahan ja myy koneita ja kärryjä maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Teemme yhdessä perheyrityksen hyvää markkinointia, blogitekstejä ja digitaalista läsnäoloa – maanläheisesti. Strategiasuunnittelun mukaisesti on luotu myös omat brändisivut tuotemerkeille. Some-yhteistyöhön on kuulunut myös samaan konserniin kuuluvan Kouvolan Työkalun julkaisujen suunnittelu ja toteutus Facebookissa ja Instagramissa.

www.agrikymi.fi >>


Fiksulataus

Täysin uusi Fiksulataus rakentaa sähköautojen latausratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöiille ja hoitaa projektit aina alkukartoituksesta asennukseen asti. Tavoitteena on tehdä ihmisten arki sujuvaksi ja helpoksi. Yhdessä JCO Digitalin kanssa suunnittelimme yritykselle nimen, palvelutarjonnan esittelyn ja selkeät nettisivut.

https://www.fiksulataus.fi >>


Celego

JCO Digital uudisti raaka-ainetoimittaja Celego Oy:n nettisivut syksyllä 2019. Kirjoitin sivuja varten tekstit ja yrityksen tarinan sekä myös sloganin ja hissipuheen. Pohja tuoreille teksteille syntyi haastattelemalla Celegon ihmisiä.

celego.fi >>


Tapiolan keskus

Tapiolan keskuksen viestintää ja markkinointia uudistettiin syksyllä 2019. Projektin aikana uudistettiin kaupunkikeskuksen pääviestit ja verkkosivuille tehtiin sisällön ja ilmeen selkeytys. Suunnittelin uuden rakenteen, kävin sivuston tekstit läpi ja kirjoitin myös uusia artikkeleita ja sisältökokonaisuuksia. Työhön on kuulunut sivuston ylläpitoa ja julkaisun valvomista sekä muita markkinointitoimenpiteitä.

tapiolankeskus.fi >>


Presson Älyneukkari

Toimivista ja helppokäyttöisistä kokous- ja kohtaamistiloistaan tunnettu Presson toi markkinoille uuden mallin, jonka avulla neuvottelutilojen tekniikan voi järjestää selkeällä kuukausihinnalla. PAA suunnitteli uuden palvelun viestien kärjet, verkkosivun tekstit sekä myyntimateriaaleja ja tiedotteen.

presson.fi/alyneukkari >>


STM Infra

Funkkis uudisti maarakennusopalveluita tarjoavan STM Infran ilmeen, brändistrategian ja nettisivut. Kirjoitin entisiä selvästi laajempien nettisivujen tekstit avainhenkilöiden haastatteluiden pohjalta.

stminfra.fi >>


JCO Digitalin nettisivut

JCO:n nettisivujen tekstit syntyivät syksyllä pääasiassa niin, että toimari Monica kirjoitti raakatekstiä ja syötteli ideoita Slackin kautta Tammisaaresta ja PAA vastasi käsikirjoituksella Helsingistä. Yhteistyössä teimme vuosien aikana muutakin tuloksellista markkinointia JCO:lle mutta etenkin sen asiakkaille: esimerkiksi verkkopalveluiden ja -sisältöjen suunnittelua mm. Teostolle, Raaseporin Energialle, Karjaan Puhelimelle, 0100100:lle, Ralf Ajalinille, Nordcenterille, Mirasysille, GH Fyrenille, WorkRelaxille ja Reilalle.

jco.fi >>


Käännöstoimisto Fraasi

Käännös- ja tekstitoimisto Fraasin sivujen suunnittelu ja toteutus sekä logon suunnittelu. Tekstit ovat luonnollisesti Fraasin Tanjan omaa käsialaa.

kaannostoimistofraasi.fi >>


Eniro Finland

JCO Digital uudisti Eniro Finlandin 0100100-yrityssivut. Samalla konseptoitiin ja kirjoitettiin uudestaan etusivun, Kotisivupalveluihin ja Google-mainontaan liittyvät tekstit. Kokonaisuuteen kuului mm. asiantuntija-artikkeleita, laajat kysyttyä-osiot sekä myynnin tukimateriaali.

0100100 yrityksille >>


Radio Dein kesäkiertue

Radio Dei jalkautui kesällä 2019 kiertueelle eri puolille Suomen toreja. Projektiin kuuluivat kiertueen Facebook-mainonnan suunnittelu ja toteutus, lehdistötiedotteet, kutsukirjeet yhteistyökumppaneille sekä mainokset verkkomedioihin ja paikallislehtiin. Kuvituksen teki Tiipi Jokinen.


Askel

Askel-lehden Facebook-mainonnan konseptointi ja suunnittelu kesällä 2019. Ideana on nostaa lehdestä kaksi kohderyhmää kiinnostavaa juttua mainoksiin ja saada ihmiset myös jakamaan hyvää.

Askel Facebookissa >>


Valoremontti

Valoremontti Oy on kiinteistöjen valaistuksen uusimiseen erikoistunut palveluyritys. Keväällä valmistuneeseen projektiin kuului yrityksen markkinoinnin pääviestien ja uudistettujen nettisivujen tekstien suunnittelu. Teknisen toteutuksen teki JCO Digital.

valoremontti.fi >>


Van & Poika

Funkkis uudisti Van & Poika -kuljetusliikkeen ilmeen ja brändin. Uuden verkkopalvelun tekstit syntyivät lähes tyhjästä haastattelemalla toimitusjohtajaa. Näin saatiin tuoretta ilmaisua kapulakielen sijaan.

autovan.fi >>


Sopimusmeklarit

Kiinteistöalan kilpailutuksia tekevä Sopimusmeklarit uudisti brändinsä ja verkkopalvelunsa syksyllä 2018. TYöhön kuului sloganin, keskeisten brändiviestien ja -lupausten suunnittelu, verkkopalvelun tekstien tuotanto, esitteiden sisältösuunnittelu ja tapahtumien esitysten ja mainosfilmin suunnittelu.

sopimusmeklarit.fi >>


Snaipperi – Eeli Tolvasen tarina

Uutisankkuri Keijo Leppänen kirjoitti Eeli Tolvasesta kirjan, jota kaikki jaksavat lukea. Kirjan markkinointi tehtiin syksyn 2018 aikana pelkästään somessa ja kohderyhmä tavoitettiin Instagramissa, YouTubessa ja Facebookissa. Ja painos myytiin nopeasti loppuun.

@snaipperieelitolvasentarina >>


Hyvinkään Sähkö

Sivuston kehitys ja ylläpito vuodesta 2007 lähtien sisältäen konseptisuunnittelun, tekstit, kuvat ja toteutuksen sekä Facebook-sivujen rakentaminen ja ylläpito, mainoksia lehtiin ja verkkoon, esitteitä eri tarpeisiin sekä markkinoinnin kehitys ja sparraus.

hyvinkaansahko.fi >>


Zaila

Uuden yrityksen ja sen tuotteiden nimet, uudistetun verkkosivuston sisältösuunnittelu, rakenne ja tekstit sekä Facebook-näkyvyyden, esitteiden, suoramainonnan ja lehtimainosten suunnittelu ja toteutus.

zaila.fi >>


Kalaneuvos

Hauki on kala ja lohta kannattaa pyytää, vaikka ei saisikaan. Tuoteartikkeleita ja muuta sisältöä Kalaneuvoksen verkkosivuille.

kalaneuvos.fi >>


Terveet maalit

Uuden yrityksen verkkosivujen suunnittelu, tekstit ja rakentaminen sekä logon ja ilmeen suunnittelu.


Recci

Yksikin roskiin mennyt vaate on liikaa. Reccin nettisivujen tekstien ja sloganin suunnittelu.

recci.fi >>


Asa-isännöinti

Isännöintitoimiston verkkopalvelun tekstit ja pääviestit sekä lomakkeiden muotoilu. Tavoitteena tehdä asioinnista helppoa ja ymmärrettävää.

asa-isannointi.fi >>


Volkswagen (Nitro)

Vastaava suunnittelija ja copywriter Nitron Volkswagen-tiimissä vuosina 2015-2017. Kotimaiset markkinointikampanjat, kansainvälisten kampanjoiden lokalisointi, verkkopalveluiden tekstit, some-sisältöjensuunnittelu ja ylläpito, tapahtumat, esitteet, myymälämateriaalit yms.


Volvo (Nitro)

Vastaava suunnittelija ja copywriter Nitron Volvo-tiimissä 2009–2015. Kotimaiset markkinointikampanjat, kansainvälisten kampanjoiden lokalisointi, verkkopalveluiden tekstit, uutiskirjeiden sisältösuunnittelu, some-sisältöjen suunnittelu ja ylläpito, myymälämateriaalit, verkkolehden perustaminen ja juttujen kirjoitus, esitteet yms.


Lemminkäinen (Nitro)

Lemminkäisen asunto- ja toimitilarakentamisen markkinointia, esimerkiksi Töölönlahden asuintalojen menestyksekäs  ennakkomarkkinointi (kampanja, esitteet, verkkopalvelut), Vuosaaren Kahvikorttelin lanseeraus ja taloyhtiöiden nimeäminen, Lemminkäisen brändi-ja rekrytointikampanjoita sekä verkkopalveluiden tekstejä.


Suomalaisen työn liitto (Nitro)

Suunnittelimme ja toteutimme historian ensimmäisen Osta työtä Suomeen -päivän, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa 4.12.2015. Sosiaaliseen mediaan ja kauppoihin keskittyneen tapahtuman tavoitteena oli saada suomalaiset ostamaan lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita ja siten työllistämään lisää suomalaisia. Joka kolmas suomalainen huomasi Osta työtä Suomeen -päivän ja heistä puolet sanoi ostavansa enemmän kotimaisia tuotteita. Päivästä tuli perinne, joka jatkuu yhä.


Finnair (SEK)

The Fast Airline Between Europe and Asia. Kotimaisten ja kansainvälisten palkittujen kampanjoiden ja verkkopalveluiden suunnittelua, mainontaa eri kanaviin, messuosastojen ja lentokenttäbussien suunnittelua yms.


Viestintävirasto (SEK)

Gommin ja Pommin TV-maksu-Shop -kampanjassa kerroimme vekkulilla tavalla TV-maksun edullisuudesta ja myimme verkossa TV-maksuja ennätysmäärän.


Pohjola (PHS/TBWA-ryhmä)

Vuosien 2001-2006 aikana teimme useita kampanjoita Pohjolalle, A-vakuutukselle, Ilmariselle ja Pohjolan perustamalle Nooa-pankille sekä Säästöpankkiliitolle. Monissa kilpailuissa palkituissa digi-, radio- ja suorakampanjoissa markkinoitiin Pohjolaa Keskity elämään –hengessä erittäin tuloksekkaasti. Iso painopiste oli myös B2B-toimenpiteissä. Nooa-pankille kirjoitin kaikki tekstit uuteen verkkopalveluun. Siitä tuli mutkaton ja rento pankki.


Videoita ja TV-mainoksia löytyy YouTubesta >> ja radiomainoksia Soundcloudista >>.

Käy kurkkaamassa ja kerro, mitä tykkäsit: heikki@paa.fi 🙂