Vuosien aikana on tullut tehtyä useiden yritysten ja yhteisöjen mainontaa kaikenlaisiin kanaviin sekä verkkopalveluita ja kampanjasivustoja. Tällä sivulla on ensin omia projekteja ja sitten esimerkkejä töistä mainostoimistoissa.

Celego

JCO Digital uudisti raaka-ainetoimittaja Celego Oy:n nettisivut syksyllä 2019. Kirjoitin sivuja varten tekstit ja yrityksen tarinan sekä myös sloganin ja hissipuheen. Pohja tuoreille teksteille syntyi haastattelemalla Celegon ihmisiä.

celego.fi >>


Tapiolan keskus

Tapiolan keskuksen viestintää ja markkinointia uudistettiin syksyllä 2019. Projektin aikana uudistettiin kaupunkikeskuksen pääviestit ja verkkosivuille tehtiin sisällön ja ilmeen selkeytys. Suunnittelin uuden rakenteen, kävin sivuston tekstit läpi ja kirjoitin myös uusia artikkeleita ja sisältökokonaisuuksia. Työhön on kuulunut sivuston ylläpitoa ja julkaisun valvomista sekä muita markkinointitoimenpiteitä.

tapiolankeskus.fi >>


Presson Älyneukkari

Toimivista ja helppokäyttöisistä kokous- ja kohtaamistiloistaan tunnettu Presson toi markkinoille uuden mallin, jonka avulla neuvottelutilojen tekniikan voi järjestää selkeällä kuukausihinnalla. PAA suunnitteli uuden palvelun viestien kärjet, verkkosivun tekstit sekä myyntimateriaaleja ja tiedotteen.

presson.fi/alyneukkari >>


Russiastart

Russia Start

Russia Start on venäläisten enkelisijoittajien organisoima kiihdytysohjelma, joka tarjoaa apua suomalaisille kasvuyrityksille. Ohjelmaa edustaa Suomessa #digirockstars. Teimme ohjelmalle vauhdikkaasti esittelysivun, joka ohjaa kiinnostuneet osallistumaan.

russiastart.fi >>


STM Infra

Funkkis uudisti maarakennusopalveluita tarjoavan STM Infran ilmeen, brändistrategian ja nettisivut. Kirjoitin entisiä selvästi laajempien nettisivujen tekstit avainhenkilöiden haastatteluiden pohjalta.

stminfra.fi >>


JCO Digitalin uudet sivut

JCO:n uusien nettisivujen tekstit syntyivät pääasiassa niin, että toimari Monica kirjoitti raakatekstiä ja syötteli ideoita Slackin kautta Tammisaaresta ja PAA vastasi käsikirjoituksella Helsingistä. Yhteistyössä teemme muutakin tuloksellista markkinointia sekä JCO:lle että sen asiakkaille.

jco.fi >>


Käännöstoimisto Fraasi

Käännös- ja tekstitoimisto Fraasin sivujen suunnittelu ja toteutus sekä logon suunnittelu. Tekstit ovat luonnollisesti Fraasin Tanjan omaa käsialaa.

kaannostoimistofraasi.fi >>


Eniro Finland

JCO Digital uudisti Eniro Finlandin 0100100-yrityssivut. Samalla konseptoitiin ja kirjoitettiin uudestaan etusivun, Kotisivupalveluihin ja Google-mainontaan liittyvät tekstit. Kokonaisuuteen kuului mm. asiantuntija-artikkeleita, laajat kysyttyä-osiot sekä myynnin tukimateriaali.

0100100 yrityksille >>


Radio Dein kesäkiertue

Radio Dei jalkautui kesällä 2019 kiertueelle eri puolille Suomen toreja. Projektiin kuuluivat kiertueen Facebook-mainonnan suunnittelu ja toteutus, lehdistötiedotteet, kutsukirjeet yhteistyökumppaneille sekä mainokset verkkomedioihin ja paikallislehtiin. Kuvitus Tiipi Jokinen.


Askel

Askel-lehden Facebook-mainonnan konseptointi ja suunnittelu kesällä 2019. Ideana on nostaa lehdestä kaksi kohderyhmää kiinnostavaa juttua mainoksiin ja saada ihmiset myös jakamaan hyvää.

Askel Facebookissa >>


Valoremontti

Valoremontti Oy on kiinteistöjen valaistuksen uusimiseen erikoistunut palveluyritys. Keväällä valmistuneeseen projektiin kuului yrityksen markkinoinnin pääviestien ja uudistettujen nettisivujen tekstien suunnittelu. Teknisen toteutuksen teki JCO Digital.

valoremontti.fi >>


Van & Poika

Funkkis uudisti Van & Poika -kuljetusliikkeen ilmeen ja brändin. Uuden verkkopalvelun tekstit syntyivät lähes tyhjästä haastattelemalla toimitusjohtajaa. Näin saatiin tuoretta ilmaisua kapulakielen sijaan.

autovan.fi >>


Sopimusmeklarit

Kiinteistöalan kilpailutuksia tekevä Sopimusmeklarit uudisti brändinsä ja verkkopalvelunsa syksyllä 2018. TYöhön kuului sloganin, keskeisten brändiviestien ja -lupausten suunnittelu, verkkopalvelun tekstien tuotanto, esitteiden sisältösuunnittelu ja tapahtumien esitysten ja mainosfilmin suunnittelu.

sopimusmeklarit.fi >>Snaipperi – Eeli Tolvasen tarina

Uutisankkuri Keijo Leppänen kirjoitti Eeli Tolvasesta kirjan, jota kaikki jaksavat lukea. Kirjan markkinointi tehtiin syksyn 2018 aikana pelkästään somessa ja kohderyhmä tavoitettiin Instagramissa, YouTubessa ja Facebookissa. Ja painos myytiin nopeasti loppuun.

@snaipperieelitolvasentarina >>


Hyvinkään Sähkö

Sivuston kehitys ja ylläpito vuodesta 2007 lähtien sisältäen konseptisuunnittelun, tekstit, kuvat ja toteutuksen sekä Facebook-sivujen rakentaminen ja ylläpito, mainoksia lehtiin ja verkkoon, esitteitä eri tarpeisiin sekä markkinoinnin kehitys ja sparraus.

hyvinkaansahko.fi >>


Zaila

Uuden yrityksen ja sen tuotteiden nimet, verkkosivuston sisältösuunnittelu, rakenne ja tekstit sekä Facebook-näkyvyyden, esitteiden, suoramainonnan ja lehtimainosten suunnittelu ja toteutus.

zaila.fi >>


Kalaneuvos

Hauki on kala ja lohta kannattaa pyytää, vaikka ei saisikaan. Tuoteartikkeleita ja muuta sisältöä Kalaneuvoksen verkkosivuille.

kalaneuvos.fi >>


Terveet maalit

Uuden yrityksen verkkosivujen suunnittelu, tekstit ja rakentaminen sekä logon ja ilmeen suunnittelu.

terveetmaalit.fi >>


Recci

Yksikin roskiin mennyt vaate on liikaa. Reccin nettisivujen tekstien ja sloganin suunnittelu.

recci.fi >>


Asa-isännöinti

Isännöintitoimiston verkkopalvelun tekstit ja pääviestit sekä lomakkeiden muotoilu. Tavoitteena tehdä asioinnista helppoa ja ymmärrettävää.

asa-isannointi.fi >>


Volkswagen (Nitro)

Vastaava suunnittelija ja copywriter Nitron Volkswagen-tiimissä vuosina 2015-2017. Kotimaiset markkinointikampanjat, kansainvälisten kampanjoiden lokalisointi, verkkopalveluiden tekstit, some-sisältöjensuunnittelu ja ylläpito, tapahtumat, esitteet, myymälämateriaalit yms.


Volvo (Nitro)

Vastaava suunnittelija ja copywriter Nitron Volvo-tiimissä 2009–2015. Kotimaiset markkinointikampanjat, kansainvälisten kampanjoiden lokalisointi, verkkopalveluiden tekstit, uutiskirjeiden sisältösuunnittelu, some-sisältöjen suunnittelu ja ylläpito, myymälämateriaalit, verkkolehden perustaminen ja juttujen kirjoitus, esitteet yms.


Lemminkäinen (Nitro)

Lemminkäisen asunto- ja toimitilarakentamisen markkinointia, esimerkiksi Töölönlahden asuintalojen menestyksekäs  ennakkomarkkinointi (kampanja, esitteet, verkkopalvelut). Lemminkäisen brändi-ja rekrytointikampanjoita sekä verkkopalveluiden tekstejä.


Suomalaisen työn liitto (Nitro)

Suunnittelimme ja toteutimme historian ensimmäisen Osta työtä Suomeen -päivän, joka järjestettiin 4.12.2015. Sosiaaliseen mediaan ja kauppoihin keskittyneen tapahtuman tavoitteena oli saada suomalaiset ostamaan lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita ja siten työllistämään lisää suomalaisia. Joka kolmas suomalainen huomasi Osta työtä Suomeen -päivän ja heistä puolet sanoi ostavansa enemmän kotimaisia tuotteita.


Finnair (SEK)

The Fast Airline Between Europe and Asia. Kotimaisten ja kansainvälisten kampanjoiden ja verkkopalveluiden suunnittelu, mainontaa eri kanaviin, messuosastojen ja lentokenttäbussien suunnittelua yms.


Viestintävirasto (SEK)

Gommin ja Pommin TV-maksu-Shop -kampanjassa kerroimme vekkulilla tavalla TV-maksun edullisuudesta ja myimme verkossa TV-maksuja ennätysmäärän.


Pohjola (TBWA-ryhmä)

Vuosien 2001-2006 aikana teimme useita kampanjoita Pohjolalle, A-vakuutukselle, Ilmariselle ja Pohjolan perustamalle Nooa-pankille. Digi-, radio- ja suorakampanjoissa markkinoitiin Pohjolaa Keskity elämään –hengessä erittäin tuloksekkaasti. Iso painopiste oli myös B2B-toimenpiteissä. Nooa-pankille kirjoitin kaikki tekstit uuteen verkkopalveluun. Siitä tuli mutkaton ja rento pankki.


Videoita ja TV-mainoksia löytyy YouTubesta >> ja radiomainoksia Soundcloudista >>.

Käy kurkkaamassa ja kerro, mitä tykkäsit: heikki@paa.fi 🙂